Hønefoss Snorkeklinikk ved Tannlege MNTF Ole-Martin Høgfoss har spesialutdannelse og er lisensiert til å arbeide med forskjellige typer orale søvn apparat / skinner. Vi arbeider med blant annet: SomnoDent MAS, Thornton Adjustabale Positioner (TAP-3 NF) og NARVAL.

Thornton Adjustable Positioner Nickel Free (TAP 3 NF)

Thornton Adjustable Positioner Nickel Free (TAP 3 NF). Skinnen består av en øvre skinne som passer over tennene i overkjeven, og en undre skinne som passer over tennene i underkjeven. En krok som er festet inn i den øvre skinnen passer ned i et festespor i den undre skinnen, dette leder til at underkjeven plasseres i en bestemt fremskjøvet posisjon. Disse skinnene tillater en liten bevegelse av underkjeven til høyre og venstre, man kan aktivt koble kroken ut av festesporet og dermed gape opp om man vil drikke eller snakke. Skinnen passer spesielt bra for de pasientene der underkjeven har lett for å gli litt ut til høyre eller venstre side ved fremføring. Skinnen føles noe mindre å ha i munnen enn SomnoDent MAS.

TAP 3 NF er laget slik at den med hjelp av en liten medfølgende skrunøkkel kan justeres slik at underkjevens fremførning kan bli satt i en mest mulig effektivt og komfortabel posisjon. Vi får laget disse skinnene hos lisensiert og spesialutdannet tannteknikker i Oslo.


Hønefoss Snorkeklinikk ved Tannlege MNTF Ole-Martin Høgfoss
Besøksadresse: Sundgata 7, 3510 HØNEFOSS 
Postadresse: Sundgata 7, 3510 HØNEFOSS
Org.nr. 984 881 665
Telefon: 32 12 10 39
Web:
www.stoppsnorking.no e-post: post@stoppsnorking.no