Hønefoss Snorkeklinikk ved Tannlege MNTF Ole-Martin Høgfoss har spesialutdannelse og er lisensiert til å arbeide med forskjellige typer orale søvn apparat / skinner. Vi arbeider med blant annet: SomnoDent MAS, Thornton Adjustabale Positioner (TAP-3 NF) og NARVAL.

Narval

NARVAL skinnen er den minste og tynneste skinnen vi kan få laget. En liten og tynn skinne i munnen om natten er en stor fordel som resulterer i raskere tilvenning og mindre overflod av spytt i munnen om natten. Skinnen gir lite trykk på fortennene. Overkjeve og underkjeve skinnene er linket til hverandre via en protrusjons-bar på hver side, dette resulterer i at underkjeven blir holdt i en fremskutt posisjon, ikke dratt frem. Man kan gape opp for å drikke eller snakke, samt at man kan bite sammen og hvile kjevene samtidig som underkjevens fremskutte posisjon beholdes. Protrusjons-barene finnes i opp til 15 ulike lengder, slik at underkjevens fremskutte posisjon kan settes i korrekt posisjon. Barene er enkle å bytte ut. Disse skinnene blir data fremstilt (CAD/CAM) og produseres på fabrikken til NARVAL i Frankrike. Dine tannavtrykk blir skannet og elektronisk lagret, slik at om du skulle miste eller få ødelagt din skinne så kan vi raskt få laget en ny.

NARVAL har også en eldre type oralt søvn apparat som blir håndlaget av tannteknikker, den utgaven er i gjennomsiktig plast og er noe tykkere enn den data fremstilte modellen.Hønefoss Snorkeklinikk ved Tannlege MNTF Ole-Martin Høgfoss
Besøksadresse: Sundgata 7, 3510 HØNEFOSS 
Postadresse: Sundgata 7, 3510 HØNEFOSS
Org.nr. 984 881 665
Telefon: 32 12 10 39
Web:
www.stoppsnorking.no e-post: post@stoppsnorking.no